cartell jam

Recuperem els carrers, musicalitzem el Fort Pienc!

Jam Session a la Plaça del Fort Pienc,

25 de juliol a les 19h.

Porta el teu instrument!

Gaudir de la música a Barcelona i al Fort Pienc no és una tasca fàcil. El jovent que estimem la música estem fartes de que se’ns faci fora dels carrers a cop de multes, d’exposar-nos a que ens confisquin el material quan volem gaudir de la creació musical a les places i de que ens obliguin a tancar els instruments en sales privades.

Estem cansades de patir unes ordenances de civisme cíniques que només cedeixen els espais públics a la creació musical al servei de l’oci consumista, mentre silencien i reprimeixen a aquelles que volem pràcticar i compartir la música sense restriccions.

Ni volem ni podem assumir més costos només per gaudir de la música als nostres barris. Des de la Coordinadora Jove de Músics del Fort Pienc l’AMPLI volem articular una resposta contra la criminalització sistemàtica que patim per ser joves i músics. És per això pel que us convidem a participar a la propera Jam Session el 25 de Juliol a la plaça del Fort Pienc amb l’objectiu de combatre aquesta censura en un acte de desobediència musical.

Recuperem els carrers, musicalitzem el Fort Pienc!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s