Des de la Coordinadora Jove de Música del Fort Pienc- L’Ampli també volem donar a conèixer i fer difusió d’aquelles bandes de música, colles de cultura popular, mc’s, cantautores, punxadiscos,etc, que participen de l’Ampli.

Lluitem perquè entenem que la música és molt més que grans discogràfiques corruptes, sales de concerts amb empresaris que s’aprofiten del nostre treball, productores mafioses i un llarg etcètera. Des de l’Ampli volem fomentar una música compromesa i arrelada al territori, perquè és un dels pilars principals que tenim com a poble.

Es per això que avui us presentem:

La Bolxepienca

bolxe

” La colla percussionista La Bolxepienca ens definim com un col·lectiu musical pertanyent al barri del Fort Pienc que, com a tal, forma part del teixit associatiu d’aquest. Aquest col·lectiu comença essent una colla de percussió amb l’objectiu d’esdevenir una Xaranga quan els seus integrants tinguin la formació musical i rítmica i la capacitat necessària per ser-ho.

Funcionem de forma assembleària on cada persona aporta a nivell individual tot allò que pot i les responsabilitats es van acordant consensuadament.

La Bolxepienca està formada per totes aquelles persones que es creguin el projecte i que hi vulguin participar, exceptuant aquelles que per raons ideològiques (sexistes, feixistes, homòfobes, espanyolistes, racistes…) o pràctiques divergeixin amb el funcionament intern i col·lectiu de la colla.

La colla està vinculada fortament a la Cabrònica, colla de diables del Fort Pienc. Altrament, la Bolxepienca també està oberta a realitzar qualsevol actuació que se li demani si els membres d’aquesta així ho acorden.”

(Extret del blog de La Bolxepienca)

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s